FASILITETER

Et bilde er verdt tusen ord, så vær så snill, bli kjent med oss litt bedre!

UTE

Et klassisk fjellhotell som ligger i hjertet av Valdress. Vi ligger på majestiske Panoramavegen og er beriket med en praktfull natur som er like vakker til alle årstider.

INTERIør

Det er det som er på innsiden som teller J I dette galleriet kan du få noen perspektiver på vært hjemmekoselige inne område.

YOGA ROM


335222.png

En kopp god kaffe fra Nøsen Barista?

I våre tre unike yoga-rom vil du nyte alle dine klasser av yoga, meditasjon, filosofi, teknikk og forskjellige debatter.

307132.jpg
KAFE OG SPISESTUE


TERRASSE MED FANTASTISK UTSIKT


335222.pngNyt øyeblikket med et godt selskap av likesinnede og å puste inn frisk fjelluft.


NØSEN MAT

Vårt største mål er å tilby god og næringsrik mat som tilfredsstiller subtile smaksopplevelser. Vi tilbyr den beste vegetariske maten basert på ayurvediske prinsipper og moderne vitenskaper. Vi bruker sesongbaserte produkter og mat som fremmer nytelse og gir helse og velvære. Vårt mål er å skape et måltid som er velsmakende, sunt og næringsrikt. En fest for øyet og gir jubel til sansene.

ACTIVITIES

Det vakre ved å bo på Nøsen er friheten som råder. Du kan gjøre ditt opphold så seriøst eller så lekent som du vil! Vi har et stille studierom med en fantastisk utsikt over sjøen med et bibliotek fullt av bøker hvor du kan fordype deg i yoga, meditasjon, mindfullness, Sanskrit og sunn matlaging. Er du mer eventyrlysten kan du gå tur og bestige majestetiske topper som ligger innen gangavstand! Er du glad i vann finnes det mange lekfulle aktiviteter du kan gjøre på Storfjorden. Her kan du bade, svømme,  kjøre båt, leie et SUP-brett eller padle kano. Vi har også to profesjonelle turn-trampoliner du kan leke deg på, eller ligge på et deilig grønt gress eller en solfylt terrasse og nyte av utsikten, med kanskje en hjemmelaget smoothie eller noe godt fra vær Barrista.

Les mer på : programme

2483277.png