OVERNATTING

Nøsen Yoga og Fjellhotell er et fjellhotell med 35 rom av forskjellig størrelse og fasiliteter. Vi har tre typer rom: enkeltrom, dobbeltrom, og flermannsrom. De fleste rommene har eget bad. Du kan også campe utendørs, og du får da mulighet til å benytte deg av dusj og bad på hotellet. Mer om hotellets fasiliteter, les her.

 
307129.jpg

Grupperom: Et rom med alle fasiliteter vil bli delt av maks. 4 personer av samme kjønn. For å bestille for et 3-4 mannsrom, velg et  Hanuman passet  .

Grupperom: Et rom med alle fasiliteter vil bli delt av maks. 4 personer av samme kjønn. For å bestille for et 3-4 mannsrom, velg et Hanuman passet.

Enkeltrom: Ditt eget private rom med alle fasiliteter. Hvis du ønsker et enkeltrom, anbefaler vi  Ganesha Passet  . På grunn av begrenset kapasitet tilbyr vi kun 5 enkeltrom under festivalen.

Enkeltrom: Ditt eget private rom med alle fasiliteter. Hvis du ønsker et enkeltrom, anbefaler vi Ganesha Passet. På grunn av begrenset kapasitet tilbyr vi kun 5 enkeltrom under festivalen.

Camping: Eventyrlystne sjeler kan bo ute under festivalen i eget telt. Her bestiller du et  Kurukshetra pass  . Alle måltider og yoga klasser er inkludert i prisen.

Camping: Eventyrlystne sjeler kan bo ute under festivalen i eget telt. Her bestiller du et Kurukshetra pass. Alle måltider og yoga klasser er inkludert i prisen.

Dobbeltrom: ideelt for par eller venner som kjenner hverandre veldig bra. Denne typen rom må bestilles for 2 personer. For å bestille for dobbeltrom, velg  Shiva-Shakti Passet  .

Dobbeltrom: ideelt for par eller venner som kjenner hverandre veldig bra. Denne typen rom må bestilles for 2 personer. For å bestille for dobbeltrom, velg Shiva-Shakti Passet.