pp.png

 

Beskrivelse

*Puja Morgen: Under festivalen starter vi hver morgen med en Puja seremoni. Du kan også lære hvordan du kan holde en basic Puja hjemme. Ordet pūjā kommer fra Sanskrit og betyr å ære eller å hylle, og utføres gjerne daglig i den Indiske kulturen ved livets mange anledninger hjemme og i templer.

*Japa Meditasjon: Dette er en klassisk meditasjonspraksis i India. Ved bruk av mantras og ett-punkts-fokus skaper vi fokus og klarhet for å stilne sinnet. 

*Mysore Style: Den tradisjonelle måten å praktisere Ashtanga Yoga på som det læres i Mysore i India.  Dette er klassen der du utvikler din personlige praksis. I en Mysore klasse praktiserer du i ditt eget tempo sammen med utøvere på ulike nivåer. Hver utøver praktiserer så langt ut i serien som de har lært, og læreren gir hjelp og justeringer tilpasset den enkelte. Du behøver ikke å ha kommet spesielt langt for å delta på denne klassen.

*Ledet time: Du vil bli guidet gjennom en ledet yogatime der læreren har utviklet en hel sekvens. 

*Yoga Nybegynner: En basic yogatime for dem som ønsker å lære eller å gjenoppfriske grunnprinsippene/posisjonene.

*Yoga Teknikk: Vi går igjennom grunnleggende teknikk av ulike posisjoner. 

*Terapi Yoga: Terapeutisk yoga som fokuserer på hvordan man kan fjerne ubalanser i kroppen. Vi fokuserer på hvordan man kan løse opp i dyptliggende spenninger i kropp og sinn for å kunne gi slipp på traumer.

*Filosofi: Diskusjon og debatt mellom likesinnede, engasjerte utøvere.

*Foredrag: Forskere, dedikerte utøvere og yngre studenter deler deres erfaringer og visdom.

*Vinyasa Flow: I denne klassen koordinerer vi bevegelse med pust (vinyāsa) med "flow" fra den ene posisjonen til neste -ofte akkompagnert av musikk. En morsom klasse med medium til stor intensitet.

*Jivamukti Yoga: En vinyasa-time praktisert med energisk musikk og fokus på en utvalgt intensjon. Klassene er spirituelt oppløftende og fysisk utfordrende.

*Acro yoga: De lekne Akroyoga-timene vil holdes ute (med værforbehold). Dette er en spennende og gøy måte å bli kjent med en partner - her kreves ingen "small talk"! Du vil bli guidet trygt gjennom positurene to-og-to.

*Yin Yoga: Avslappende yoga med fokus på yin-elementet. Timene består av få posisjoner der vi jobber dypt og fokuserer på pust for å gi slipp på blokkeringer.

*Pranayama: Essensen av yoga - Pusteteknikker.

*Anatomi: Grunnleggende forståelse av kroppens anatomi.

Early-bird billetter er nå tilgjengelig frem til 20. juni! Skaff din billett her