Tobias.png

Tobias Palm oppdaget yoga mens han lærte tango i Buenos Aires.

Det var interessen for sammenhengen mellom pust, bevegelse og intensjon i argentinsk tango som førte ham på veien til yoga. Det samme fokuset som finnes i tango legger også grunnlag for hans tilpasninger og lærerstil: følsom, lyttende og innbydende bevegelse gjennom pust.

Han flyttet fra Argentina til Norge i 2007 og begynte å praktisere ashtanga yoga på AYO, Ashtanga Yoga Oslo, grunnlagt av Ellen Johannesen. Han har autorisasjon som KPJAYI nivå 2 Ashtanga yogalærer og er en av John Scotts første utdannede instruktører. Han fullførte lærerutdanningen med John og Lucy Scott i 2013.

Etter å ha lært av og bistått John og Lucy, mottok han i 2016 en 500-nivå sertifisering fra John Scott Yoga for å undervise primary og secondary series. Tobias var hovedlæreren på Asthanga Yoga Oslo fram til slutten av 2016. Nå assisterer han John Scott på hans retretter over hele verden. 

Til slutten av 2016 var Tobias leder Ashtanga Lærer på Ashtanga Yoga Oslo. For tiden assisterer han John Scott på sine retreater over hele verden.