Velkommen!

For fjerde året på rad samles entusiaster, mange av Norges fremste yogalærere og dyktige internasjonale lærere innen yoga og buddhisme til Norges vakreste yoga-begivenhet midt i den norske fjellheimen! Det vil bli et variert tilbud av klasser som passer alle nivåer. Klassene foregår parallelt i tre studioer hver dag fra morgen til kveld, og du finner garantert noe som passer for deg. Utvikle kropp og sinn, engasjer deg i spennende debatter og diskusjoner og lær å lage herlige raw-kaker. Du har også mulighet til å nyte storslått natur - enten liggende i gresset, til fots, på sykkel eller på et SUP-brett. De dyktige kokkene på Nøsen har rykte på seg for å servere utsøkte vegetarretter. Dietten er variert og inspirert av et internasjonalt kjøkken.

 

Årets tema: Tradisjoner vs. trender i moderne Yoga

Hva er ekte og hva har substans i populærkulturen av moderne yoga? Hvordan definerer vi en tradisjon? Hjelper vår praksis oss å forstå yoga litt bedre?  Dette er noe av det vi ønsker å diskutere med deg under årets festival. Det finnes aldri ett svar eller én metode. Vi ønsker å skape en åpenhet for å se perspektiver, erfaringer og ideer. "Truth is a moment when a multivoiced chorus of voices suddenly creates a chord, while every voice still keeps its distinctness." - Alexander Sidorkin

Overskuddet fra festivalen vil gå til prosjektet "Back In The Ring". BITR har som mål å hjelpe mennesker som har havnet utenfor samfunnet - gjennom å møte seg selv, lære yoga og komme tilbake som en sterk ressurs og forstå sin verdi.

 
With respect for traditions, quality and an honest approach to yoga