Velkommen!

For fjerde året på rad samles entusiaster, mange av Norges fremste yogalærere og dyktige internasjonale lærere innen yoga og buddhisme til Norges vakreste yoga-begivenhet midt i den norske fjellheimen! Det vil bli et variert tilbud av klasser som passer alle nivåer. Klassene foregår parallelt i tre studioer hver dag fra morgen til kveld, og du finner garantert noe som passer for deg. Utvikle kropp og sinn, engasjer deg i spennende debatter og diskusjoner og lær å lage herlige raw-kaker. Du har også mulighet til å nyte storslått natur - enten liggende i gresset, til fots, på sykkel eller på et SUP-brett. De dyktige kokkene på Nøsen har rykte på seg for å servere utsøkte vegetarretter. Dietten er variert og inspirert av et internasjonalt kjøkken.

 

Årets tema: Tradisjoner vs. trender i moderne Yoga

Hva er ekte og hva har substans i populærkulturen av moderne yoga? Hvordan definerer vi en tradisjon? Hjelper vår praksis oss å forstå yoga litt bedre?  Dette er noe av det vi ønsker å diskutere med deg under årets festival. Det finnes aldri ett svar eller én metode. Vi ønsker å skape en åpenhet for å se perspektiver, erfaringer og ideer. "Truth is a moment when a multivoiced chorus of voices suddenly creates a chord, while every voice still keeps its distinctness." - Alexander Sidorkin

Overskuddet fra festivalen vil gå til prosjektet "Back In The Ring". BITR har som mål å hjelpe mennesker som har havnet utenfor samfunnet - gjennom å møte seg selv, lære yoga og komme tilbake som en sterk ressurs og forstå sin verdi.

 
With respect for traditions, quality and an honest approach to yoga

Sponsored by Run and Relax and My Mala Garden

20180723-PastedGraphic-1 (1).jpg
malala2.png